Антонио Бандерас пристига отново в София за снимките на нов филм през февруари.

Звездата зарадва за първи път феновете си у нас през 2007 г., когато гостува за филма "Кодът", в който си партнираше с Морган Фрийман. Този път той актьорът ще участва в две испански продукции.

Бандерас официално потвърди, че ще гостува в България, докато участваше в благотворителна инициатива в курорта Марбея. Събраните средства от Старлайт гала са за деца в неравностойно положение от Испания и Латинска Америка. Елегантната вечеря, която събра иберийския хайлайф, беше идеалният повод Антонио и съпругата му Мелани Грифит да оборят пред папараците слуховете за раздяла, които преследват двойката от години, пише "Монитор", цитират от lifestyle.bg.

Актрисата, която е с 8 години по-голяма от съпруга си, демонстрира великолепна форма, но благовъзпитано остана в сянката на съпруга си. През това време рускини, англичанки и испанки не преставаха да скандират името на любимеца си всеки път, когато Бандерас минаваше покрай масата им.

На благотворителното събитие най-голямото наддаване се разигра за наградата „5 нощи в къщата на Бандерас в курорта Лос Монтерос". „Който спи там, ще научи всичките ни тайни с Мелани," обеща Антонио и така стимулира дама от руския хайлайф да се изръси с 12 000 евро за това удоволствие.