Една от най-любимите изпълнителки на българската публика - Мария Илиева, ще изнесе специален концерт в Свети Влас тази събота, на 14 юни, от 22.00 часа.

Тя ще озари южното ни Черноморие от сцената на елитния “The Lounge Bar”, със своята красота и неповторим глас. Събитието е част от проекта Summer Session Concerts. В неговите рамки организаторите от „Event Zone“ са поканили много любими български и чуждестранни изпълнители.

Музикотерапията на лъчезарната певица е задължителна за всеки. Никой не може да й устои, защото тя е невероятно истинска и талантлива. Това я прави и любимка на българската публика. Мария ще Ви очаква, за да преживеете една емоционална и позитивна вечер на брега на морето с шума на вълните и гласа й, който остава следа във всеки.

Родената в семейство на класически музиканти, Мария ходи на уроци по пиано и солфеж от петгодишна възраст. Започва да пее на шестгодишна възраст и развива певческите си умения във формациите на хоровата школа „Петко Стайнов“. 2001 г. полага началото на самостоятелната кариера на Мария Илиева. Големият успех на Мария идва след пробива ѝ с песента „Лунен сън“, следва „Нищо“ - хитовете изстрелват певицата на върха на класациите и ѝ носят престижни награди, както и висока оценка на публика и критика. Следва успешния сингъл към дебютния ѝ албум „Лунен сън“ „All Right“ – колаборация с фънк-соул групата Те. От август 2007 г. има собствен лейбъл под името „Стерео стая“, а хитовете й са безброй.