Дългоочакваният видеоклип на Крум към песента "Бий ме, обичам те" бе представен по Планета ТВ в края на миналата седмица. Излизането на песента бе съпътствано с множество положителни коментари на феновете.

Предварително изпълнителят не съобщи имената авторите на песента. И сега, след като вече отзивите на меломаните са ясни, той разкри, че композитор на парчето е Alek Sandar, който работи по музиката и аранжимента, а текстът е дело на Росен Димитров. "Бий ме, обичам те" е смесена и мастерирана в Ню Йорк, на което се дължи и изключително добрият звук.

"Благодарен съм на авторите, защото и двамата вложиха много енергия и старание, за да реализираме проекта" - споделя Крум.

За видеото, което е в иновативния 4К формат, изпълнителят разкрива, че отново е заложил на провокация. Той запазва почерка си в клиповете и отново предлага различно видео, с което се надява да достави удоволствие на публиката.

В кадрите участие взема и Неделяна Христова - Нел, която изгря в популярно музикално риалити. Самият Крум се включва и в режисурата на видеото, а оператор на продукцията е Радослав Георгиев. Гримът е дело на Магдалена Иванова.

"Искрено се надявам публиката да хареса този проект, който сме създали с много желание и много любов" - допълва певецът, пише signal.bg.