Съвсем скоро Анелия и Йоргос Ясемис ще промотират и първия си съвместен музикален проект – дуетната песен “Ksafinka/Изведнъж”.

Песента и видеоклипът ще бъдат в две версии, на гръцки и български.

Телевизия “Планета” пък ще зарадва почитателите на двамата изпълнители със специален филм от поредицата “Песен без граници”, който ще представи кадри от звукозаписната сесия на парчето в Солун и реализацията на клипа в България, съобщават от музикалния канал.

Междувременно в ефира на телевизия “Планета” вече се излъчва видеоклипът на гръцкия изпълнител към песента “An Meineis Moni”. Това е първото официално видео, с което певецът се представя като част от музикална компания “Пайнер”.

Меломаните познават Йоргос Ясемис още от спектакъла за Годишните музикални награди на телевизия “Планета” през февруари, където заедно с Цветелина Янева и Константин обраха овациите на публиката.

Песента “An Meineis Moni” е по музика и аранжимент на Gavriil Gavriiloglou, а текстът е на Василис Карас. Както феновете знаят, това е лентата със специалното участие на Анелия, която перфектно се справя с поверената й актьорска роля. Клипът вече е познат на гръцката телевизионна аудитория, а тепърва предстои да се наложи и у нас, пише signal.bg.