Лили Иванова не робува на времето и годините. Напук на възрастта си от 75 години, примата на родната естрада е категорична, че към днешна дата е по-влюбена отвсякога.

В момента певицата прави последни репетиции, преди да открие националното си турне на 3 юни в Плевен, и в разпратено до медиите комюнике изпълнителката на „Детелини" не спира да говори за любов и десетките си проекти, върху които работи.

Макар поведението и начинът на обличане на кубратската легенда да са трън в очите на всичките й противници, тя очевидно не робува на чуждото мнение и на преклонна възраст не спира да говори за любов и интимни ласки. Блондинката е категорична, че независимо от възрастта всеки човек има нужда от любов и тя в крайна сметка никога не е достатъчна.

От няколко месеца насам Лили изживява бурни сърдечни трепети със своя личен шофьор, макар въпросният господин да е с близо 40 години по-млад от нея, твърдят отлично информирани.



Любовната връзка между работодателка и работник е замаскирана под паравана на служебните ангажименти. Отлично осведомени източници обаче издават, че Иванова и подчиненият й не са само добра професионална двойка, но и интимна такава.

Хора от организаторската част на турнето на Лили докладват, че по време на обиколката на българските градове динозавърката на родната естрада държала при хотелското настаняване да е стая до стая с шофьора си, пише "Всеки ден", цитира slava.bg. Претекстът бил, че господинът е момче за всичко, но всъщност примата искала неговата непрестанна близост.

„Лили е човек на изкуството и всичките й приятели я знаят като непоправима любовчийка. Може да няма семейство, но през леглото й са минали десетки мъже. Никога не е оставала без рамо до себе си и дори не крие, че все още прави секс", разказват най-близките й приятели.