Актрисата Скарлет Йохансон загубила вдъхновение за актьорската си кариера. За известен период от време тя не откривала цел в кариерата си до 2009 г., когато става част от продукцията A View from the Bridge.

Актрисата споделя, че завръщането на сцената съживило любовта й към актьорската игра.

Скарлет се чувствала невдъхновена от работата си и загубила чувството си за целеустременост, което се възродило, когато през 2009 г. била избрана за бродуейската пиеса A View from the Bridge.

"Не бях вдъхновена от работата си за известен период от време. Не разбирах каква е целта на всичко това. С пиесата осъзнах, че обичам да играя, това е моята дарба и това искам да правя", казва тя.

29-годишната актриса споделя, че винаги е била със състезателен характер и е била решена да получи ролята на Черната вдовица в "Отмъстителите". Тя дори боядисала косата си в червено преди втората среща с режисьора Джон Фавро.

"Ако искаш нещо, трябва да се бориш за него. Това е нещо, което научих преди много време. Като по-малка имах силно изразен състезателен характер", казва тя в последния брой на списание "Венити Феър".

Скарлет призна също, че въобще не се интересува от социалните медии. "Всичко това със социалните медии ме кара да полудявам", казва тя, пише БГНЕС.