Николета Лозанова изкарва повече пари от съпруга си Валери Божинов, показват финансовите справки на известното семейство за последните няколко месеца.

Колкото и да не му се иска на спортиста, за него дойде време, в което жена му печели повече пари от него, след като месечно във ФК „Левски" му броят по 10 000 лева.

Макар преди години, когато се запознаха, Валери да бе един от най-популярните и богати родни футболисти, времето показа колко бързо палачинката може да се обърне.

Колелото така се завъртя, че освен че дълго време бе без работа, в крайна сметка Божинов склони глава да рита за роден футболен клуб срещу нищожните 10 бона месечно, предвид факта, че само преди година получаваше 1 милион евро годишно от „Спортинг" Лисабон.

Годишната му заплата в „Парма" пък, където риташе в периода 2009-2011 г., бе в размер на 700 хиляди лева.

*Николета и Валери

Същевременно жена му взима по 15 бона месечно като водеща на собствено предаване по ТВ7. Николета обаче е категорична, че не е с Валери заради парите и фактът, че е с него в момента, го доказва.

„И с 10 лева да беше в джоба, пак щях да бъда с него и да го обичам. Съдбата не спира да ни изпраща различни изпитания, през които ние преминаваме и отново сме заедно", категорична е сексапилната пловдивчанка.

Освен с високата си заплата като водеща на хитовото светско предаване „Поверително от Н.Л." Лозанова не спира да поема всякакви ангажименти като рекламно лице на различни марки продукти, пише ''Всеки ден''.