Сигурно си забелязал, че в последно време не пишем за филми, което е пропуск от наша страна, след като се появиха няколко качествени ленти.

Решихме да обърнем внимание на една малко по-конкретно, защото киното продължава да стои в изключителната структура на културен запек, спирайки интересните идеи, които бихме могли да гледаме.

След библейските истории в "Ной", където можеш да гледаш само Ема Уотсън, идва ред и на един малко по-различен филм - Need For Speed.

Винаги сме били особено критични към филмите, които се създават от игри. Геймърът много трудно може да се задоволи с филм, който запазва само заглавието на любимата видео игра.

Колко неуспешни експеримента имаме в този случай? Започваме веднага от "Resident Evil", "Max Payne", "Hitman" и много други, които винаги успяват да те разочароват. Need For Speed не е точно от тези филми, защото притежава достатъчно добри белези.

Все пак сме превъртали Need For Speed The Run няколко пъти и сме запознати с играта. Освен това решихме да инвестираме скромна сума с нагласата, че отново ще останем разочаровани, защото от видео игрите не стават добри филми, но този път сгрешихме и това е нашата щастлива грешка.