Потайният човек в днешно време е принуден да се изправи срещу модерните технологии, рискът от споделяне с "приятели" и откриването на онази добра приятелка в социалната среда, известна като "Дивата клюкарка".

Човек не може да живее без тайни, въпреки всички опити на дядо Фройд в убеждаването, че няма нищо срамно от ерекцията в пенсионерския клуб, обществото продължава да пази тайните си, както и човекът с вдигнатия сексуален поздрав.

В системата си закодирал някои срамни тайни и не би ги споделил дори и след мъчението в стил "Рамбо" и "Убийствен пъзел", но проблемът липсва, когато можеш да разкажеш пикантната история с груповото опрашване на девойчето през студентските години, но на един приятел.

Това е по-лесният вариант: един приятел се напикаваше до седми клас, друг се опитваше да види какво се случва в женската тоалетна, а имаше един, който за малко да прави секс в мола, ама ни хванаха и се отказах... и се отказаха. Виждаш ли, грешките могат да стават по-всяко време и това е най-малкото, което може да ти се случи. Има тайни, които отнасяш в гроба, особено ако са свързани с настоящата партньорка.

Никой не очаква да си дошъл от манастира, за да удариш коляно и да поискаш непорочната й ръка, защото ти имаш малките мръсни тайни за себе си, както и тя, но с леката разлика, че нейните със сигурност са повече. Виж кои малки тайни трябва да запазиш и нека супите не ни съдят за употребата - това не е никаква реклама, но супите са добри, а и едно шкембенце няма да е зле, но повече по тази тема ще има в друг материал.