Освен силен списък от световно признати диджеи, тазгодишното издание на фестивала SOLAR EASTER ще бъде запомнено и с участието на REACH VISUALS.

На 17 април всяка една от трите зали на INTER EXPO CENTRE ще бъде преобразена от безупречния професионализъм и технически умения на най-добрия екип за аудио-визуално шоу на електронната сцена в света.

Вече 15 години REACH VISUALS доказват, че са лидери в моушън графиката и визуалните изображения, съпътстващи най-мащабните партита за електронна музика. Не е случаен и фактът, че екипът на REACH VISUALS e виджей резидент компанията за Cocoon партитата от 2004-та насам. Освен видеопроекти, 2D и 3D компютърна анимация, визуални ефекти и различен набор от нови технологии, те интегрират и контрастиращи видеоматериали от разнообразни източници, за да създадат едно цялостно усещане и завършеност в концепцията на всеки един проект, в който участват.

Креативният потенциал на REACH VISUALS ще бъде разгърнат в трите отделни зали на фестивала SOLAR EASTER, като за всяка една от тях ще бъде подготвен индивидуален и тематичен сценарий в зависимост от стила и артистите.

FLOOR 1 ще бъде превзет от музиката на ADAM BEYER, която е синоним на всичко вълнуващо в техно стила. Смятан за водеща фигура в наситената шведска техно сцена, BEYER демонстрира изключителен фокус и внимание към детайла. Високо ценен и като продуцент, АDAM не спира да създава хитови тракове и в трите си лейбъла – Drumcode, Truesoul и Madeye. С удивителен нюх към качествените продукции неговите Drumcode събития се приемат повече от добре в цял свят. Популярното му седмично FM радио шоу Drumcode live днес се излъчва в над 40 световни радиостанции и надминава 3 милиона изтегляния на подкаста.



Редом до него във FLOOR 1 ще застане JOSEPH CAPRIATI за един ексклузивен 6 часов B2B сет. След дебюта си през 2007-а, CAPRIATI се присъединява към Drumcode и става задължителна фигура в Music On събитията в Ибиса, както и в редица световни фестивални като Awakenings, Time Warp, Monegros, Tomorrowland и др. Благодарение на качествата и музикалния магнетизъм, с които е пропита продукцията му, CAPRIATI привлича не просто последователи на този стил музика, а печели истински верни фенове.

Издаването на албума му Self Portrait през изминалата година е поредният тласък към успеха за артиста. „Забравям всичко, когато правя музика. Обожавам да гледам как хората танцуват и се пренасят заедно с мен в едно друго музикално измерение. Няма по-добро от това! Прави ме истински щастлив.” – споделя CAPRIATI.

FLOOR 1 ще се радва и на достойно българско участие - LIUBO URSINY. След повече от 9 години като резидент на YALTA CLUB, Liubo изгражда собствено, отличително звучене, достигайки до стила на интелигентното и изискано техно. Не е случаен успехът и признанието на HERNAN CATTANEO, който определя URSINY за Breakthrough DJ на 2010 година в класацията TOP 100 DJs. През годините българският артист печели не само уважение за професионализма и качествата си, които не спира да развива, но и още по-ценните симпатии и приятелство на световни топ диджеи като Dubfire, Richie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola.



Всичко това ще се случи в нощта на 17 април. Мястото е INTER EXPO CENTRE.

В програмата на събитието ще видим още MAGDA, NYMA, TROY PIERCE, ADAM PORT B2B &ME, VALDY (FLOOR 2); CHRIS LIEBING (4 HOURS SET), GARY BECK, AMBIVALENT, MISHI (FLOOR 3).

Промо билети в мрежата на Eventim.bg и в Yalta Club. Цена: 40 лв.