Генка Шикерова, която в момента е бременна в 5 месец с второто си дете, почти припаднала в ефир. За това призна самата тя в студиото на "Преди обед".

"Стана ми много зле, започнах да се потя, направо тръгнах да припадам, но добре, че пуснаха реклами", заразказва Генка. Добре че бил Константин Караджов да й помогне и да я свести. Той всъщност много я подкрепял в дните, когато й било най-лошо. Носил солети в джоба си в ефир и й давал, да хрупа по време на рекламите, за да не повърне.

Водещата, която стартира с успешна кариера на топ репортерка в bTV, трябваше миналия месец да излезе в болничен за няколко седмици, докато прилошаването от бременността отмине.

Тя призна, че все още не знае пола на бебето, но заяви, че няма претенции, въпреки че таткото иска момче. "Бебето беше добре планувано и решено много отдавна", каза Шикерова. Тя й мъжът й Неделчо Златанов, който упорито се крие от медиите, вече имат едно дете - 2-годишната Александра.

Водещата на "Тази сутрин" ще ражда в края на май, но обеща да стои в телевизията, докато състоянието й позволява: "Божа работа. Миналия път работих до 2 седмици преди раждането. Сега зависи и как ще изглеждам. Ако стана 100 кила, няма да раждам в ефир, я", смее се тя, пише lifestyle.bg.