След хвалбите на Анелия, че е подготвила грандиозно представление на 12-тите награди на ТВ Планета, надценяването й не мина без гаф.

Фолк идолката за 2013 година бе прибавила към своята естествена грива изкуствена коса, дълга до под кръста. От много чупки, подскачания и танци, конската опашка за малко щеше да се разпилее на музикалния подиум в НДК, пише HotArena.net.

В действителност шоуто на изпълнителката, което поднесе към края на церемонията, бе доста бляскаво. Много светлинни и пироефекти, балет и всички екстри.

Старанието на Анелия да изпипа детайлите за излизането си на сцена пролича и в самото начало на награждаването. Тя получи специален приз на радио „Веселина“ за най-поръчвана песен („Искам те, полудявам“).

Певицата обаче не бе готова да излезе да получи статуетката си, тъй като не бе натъкмена все още за поява пред публиката. Дъщеря й Ивон я замести и сподели благодарности от името на майка си.

След обявяването на Певец и Певица на 2013, дойде ред да видим и така прехваленото шоу на Анелия, което изнесе след като бе провъзгласена за Фолк идол.

Изкуствената опашка, която фурията бе прибавила към косата си, й изигра кофти шега. Кажи-речи съсипа бляскавото представяне на пайнерката. На дуетната й песен с Гъмзата („Феноменална“), Анелия усети, че конската добавка е на път да се разпилее по сцената. Затова изпълнителката я стисна здраво, опитвайки се да избегне допълнителната излагация.

ВИЖТЕ МНОГО СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ТУК:

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Награди

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Концерт

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Бекстейдж