Маргарита Михнева неочаквано реши да разкрие подробности от миналото си, за които в годините са се носели какви ли не слухове в публичното пространство, като например била ли е любовница на Иван Славков и с какво е ядосала Тодор Живков, за да я махне от екрана.

Устатата журналистка проговаря за младините си пред колежката си Светослава Рудолф в тв интервю и пред нея признава, че наистина е била много близка с покойния Батето, но никога не му е била любовница.

„Между нас никога не е имало искра. Иван беше момчето, което всички харесват. Аз бях на 6, когато той е бил на 18 – няма как да ми трепне сърцето. Години по-късно Иван Славков стана мой кум, но в последните години от неговия живот, ние не си говорихме, защото ме предаде.



Той кръсти детето ми, без да се обади. Не ме поканиха на кръщенето на собствената ми дъщеря”, ожалва се Михнева, която и до днес не е простила на Батето и мъжа си за постъпката им.

Пред Рудолф тя обяснява и причините да е недолюбвана от бившия Първи, който лично я уволнява от телевизията още като млада журналистка.