Не тривиалните магнити за хладилник, а писалки от цял свят колекционира водещата на „Усещане за жена” по TV7 Гергана Стоянова.

„Боже, каква сладост ме обзема, като отворя кутията! Имам и едно сериозно количество специални бележници. Не сте виждали такива!”, сподели за „Монитор” актрисата, която елегантно балансира между майчинството, живия ефир и позицията си на шеф на политическия кабинет в Министерството на културата.

Освен към канцеларските материали с бутиков статус Стоянова има фетиш и към ножовете. В дома й отлежават дамски модели, но и такива, на които би завидял и професионален ловджия.

Чаша чай след плуване и хубава книга изчерпват представата на водещата за пълноценна почивка.

„Забавлявам се с всякаква литература на тема психология, парапсихология – хипноза, телепатия. Лабиринтите на човешката душа са уникално нещо... Имам огромно количество информация за преражданията, за структурата на живота след смъртта и за подготовката на душите за следващото прераждане. За околните сигурно това звучи странно и ненужно. Но на мен ми харесва как ми се отразява попиването на тези теми. Улеснява задачата ми в този живот. Помага ми да не задълбавам много в проблемите, които са твърде дребни в сравнение с любовта, която можеш да дадеш и да получиш, когато живееш като свободна личност”, разказва Гергана.