Водещата на предиобедното шоу на TV7 “Усещане за жена” Гергана Стоянова разказа в предаването днес как се е подлагала на регресивна терапия – вид хипноза.

„Видях се като мъж. Казвах се Нео. В другата стая бяха съпругата ми Мита и дъщеря ми Рода. Бях облечен в нещо като чувал. Жените белеха нещо като бобено растение, а аз търсех хляб”, сподели Гергана.

Всичко това тя си е припомнила по време на 4-часова хипноза. По време на сеанса водещата си е мислела, че регресивната терапия при нея не работи и в продължение на 30 минути си държала очите затворени.

В крайна сметка се оказало че тези 30 минути са 4 часа и тя съвсем не си е държала очите насила затворени, а се е пренесла в минал живот, когато е била мъж, както и в етап, в който е била бебе.
Хипнозата беше темата на разговор на Гергана със специалния й гост днес – актрисата Елен Колева.

Очарователната звезда от филма „Шивачки” призна че много пъти се е подлагала на регресивна терапия и се е връщала около 10 живота назад, в които също е била в мъжки тела, но предпочете да остави подробностите за себе си.

Елен Колева е завършила и второ ниво рейки.

„Това е метод да се самозареждаш и самолекуваш”, обясни в ефир гостенката на предаването.

Актрисата е отдадена на духовното и дълбоко вярва в силата му и в преражданията на човек. Именно заради последното се е подлагала и многократно на хипноза.