Фолк певицата Емануела направи неприятна засечка с бившия си мъж Никола в известно столично заведение.

Неволната среща между двамата се е случила в петък вечерта, когато целият свят беше полудял по празника на влюбените Свети Валентин, пише "България Днес".

Емануела имала участие в дискотеката, докато Никола решил да се включи в поредния си алкохолен маратон. Той много добре бил запознат, че бившата му жена ще пее в нощното заведение и затова вероятно умишлено пристигнал стабилно обграден от сексапилни момичета.

Въпреки че вече няколко месеца двамата са разделени, младежът не може да прежали популярната си половинка и често може да бъде видян на нейни участия.

*Никола обича женските компании

Именно в същата столична дискотека преди време почерпеният Никола предизвика шумен скандал.

"Никола ме заплаши, че ще ме пребие. Държа се наистина ужасно с мен и се притесних, че може да ми направи нещо. Беше много пиян и поведението му беше изключително агресивно", сподели разтревожената фолк певица.

След като изпяла първите си хитове, Емануела решила да поздрави Никола. От импровизираната сцена тя заявила:

"Следващата песен е специално за моя бивш съпруг", и запяла тематичното си парче "С токчетата по сърцето".

Вероятно Никола само това е чакал, защото се е опитал да се качи при нея на подиума. Охраната е видяла, че младежът е доста почерпен, и не го допуснала. Никола озверял и започнал да търси саморазправа, която не довела до нищо.

"В момента нямам мъж до себе си, защото искам да си дам почивка. Голяма част от свободното си време прекарвам в грижи за близначките на сестра ми", каза още Емануела.

Изпълнителката и не бърза да си търси мъж, като признава, че в момента се чувства отлично. В същото време Никола не спира да сменя жените около себе си и се е превърнал в страстен почитател на нощния живот.

Именно връзката с популярната певица го изстреля в популярните столични среди и млади напористи момичета се навъртат често около него. Емануела пък работи усърдно, за да изкарва средства, които да инвестира в обзавеждането на новия си апартамент в тузарския столичен квартал Бояна.

По нейни думи не липсвали свалячи, които искат да спечелят сърцето й. Наскоро непознат мъж паднал на колене пред нея и поискал да са заедно. Тя категорично отрязва мераците на напористите младежи. Често получавала и огромни букети с цветя от тайнствени обожатели.