В края на миналата година организаторите на "Обичам 90-те" обявиха хедлайнерите за третото издание на концерта, който ще се състои на 7 юни, в зала Фестивална, София.

Освен East 17, които ще бъдат представени от Тери Колдуел и Джон Хенди от оригиналния състав на групата, и C-Block, на сцената на "Обичам 90-те" ще имаме удоволствието да видим E-Type.

Евроденс изпълнителят E-Type ще гостува у нас за първи път и ще зарадва феновете си с любими хитове от изминалото десетилетие като “Angels Grying”, “Here I Go” и още много други.

Музикалната кариера на E-Type, чието истинско име е Мартин Ериксон, стартира през 1991 г. с дебютния му сингъл "We've got the atmosphere", който издава съвместно с изпълнителя Stakka Bo. Сингълът застава директно на 1ва позиция в Швеция. Истинският успех за E-type като соло изпълнител идва през 1994 г., когато стартира и работата му с продуцентите Denniz Pop и Max Martin, които работят с имена като Бекстрийт бойс, Бритни Спиърс и Селин Дион.

Дебютният му албум, "Made In Sweden", включва синглите "Set The World On Fire" и "This Is The Way", които се превръщат в златни. Вторият му албум, "The Explorer", издаден през 1996 г., е продаден в над 20 000 копия и му носи 5 успешни сингъла. Две години по-късно, E-Type издава своя трети албум "Last Man Standing" и синглите "Angels Crying" и "Here I Go Again", които му носят още по-голяма популярност сред феновете.

Билети за концерта могат да се закупят в мрежата на Eventim, както и от касите на партньорите от дилърската мрежа. Организаторите пускат билети с промоционални цени до изчерпване на количеството. Цените на първите 1000 билета са 35 лв. Следващите 1000 билета ще се продават за 40 лв. Редовните билети ще са на цена от 50 лв.