Спомняте ли си времето, когато музикалните фенове бяха разделени на два лагера – подкрепящите Take That и привържениците на East 17?

Едните от Манчестър, другите от Лондон – нещо като футболната война на Острова, но не с топка, а с микрофони.

Идолите на поп-музиката не оставиха безпристрастни и родните музикални фенове, особено тези от женски пол. Ликовете на Гарет Барлоу, Роби Уилямс, Тони Мортимър и Брайън Харви бяха разлепени из стаята на почти всяко момиче.

Тук е мястото да ви запознаем с една от най-големите фенки на бандата от източния лондонски район Уолтамстоу – Стефана Белковска. Това е блондинката от София, която украси най-новия клип на човека, който олицетворяваше манията по East 17 навремето – Брайън Харви, пише livesport.bg.

*Стефана Белковска

Същият този Харви, който на върха на славата призна, че е взимал наркотици и направи така, че в Англия името му да стане мръсна дума, а славата му да изчезне бързо. Съкрушен и съсипан Харви опита дори самоубийство, но сега е на път да възроди музикалната си кариера.

*Стефана Белковска

Той вече не е част от легендарните East 17, но новият му хит "We Going In" е на път да превземе чартовете на Острова.

*Стефана Белковска

Именно в него блести прелестната Стефана, която е лично поканена от Харви да се снима в клипа. Певецът я описва с две думи: "Умна и красива".

*Брайън със Стефана

"Сигурен съм, че ще допринесеш за успеха на проекта, страхотна си“, обръща се към нея Харви, а ние няма как да не се съгласим с 37-годишния джентълмен от английската столица.

*Брайън със Стефана