Дуетите между млади и известни певици винаги са привличали много внимание и са се превръщали в тотален хит.

Наскоро Риана и Шакира пуснаха своето парче „Can't remember to forget you“, а съвсем скоро Бритни Спиърс и Лейди Гага ще „отвърнат на удара“ със своя съвместна песен.

„Ще се случи много скоро“, каза източни, цитиран от UsWeekly. Всъщност двете дами вече са се видели и са обсъдили бъдещия си проект. На 1 февруари Лейди Гага посети участието на своята колежка в Лас Вегас, а след това е била и на семейна вечеря с нея.

„По време на изпълнението на песента „Till the World Ends“ Гага поднесе на Бритни рози. А Спиърс ѝ изпрати въздушна целувка“, сподели очевидец пред медията.



Няколко часа по-късно Лейди Гага постна на феновете си снимка, правена в съблекалнята на Бритни и под нея написа: „Тя изглежда невероятно, а шоуто беше страшно забавно. И баща ѝ прави най-готиното барбекю. Партито беше чудовищно“.

Изпълнителката на „Toxic“ намекна още през декември, че планира дует с Мис Екстраваганца. Тогава Бритни написа в Twitter: „Ще направя дует с Лейди Гага. Мисля, че ще бъде доста забавно. Тя е различна и интересна и аз я харесвам като артист“.

Гага побърза да отговори, като написа под думите ѝ: „Хайде да го направим, к*чко. Крайно време е!“.