Джъстин Бийбър и Моше Бенабу са постигнали извънсъдебно споразумение по иска, заведен от бившия бодигард на певеца през януари т.г.

Според Бенабу през октомври 2012 г. Бийбър го ударил няколко пъти в гърдите зад кулисите по време на негов концерт. Бодигардът не опитал да се защити, за да не контузи поп-певеца, който по-късно го уволнил.

Параметрите на извънсъдебното споразумение не се съобщават. Ако такова не бе постигнато, процесът срещу Бийбър по иска на Бенабу щеше да стартира този месец в Лос Анджелис.



В последно време скандалите около 19-годишния Бийбър нямат край. В края на януари той нападна в Торонто водач на лимузина. Броени дни преди това поп-идолът бе хванат да участва в незаконна автомобилна гонка в Маями, при това пиян и надрусан.

Срещу Бийбър наскоро започна и разследване в увреждане на частно имущество по повод на това, че замерял с яйца свой съсед в Ел Ей. В добавка, на сайта на Белия дом бе открита подписка, искаща на Бийбър да му бъде отнета зелената карта и той да бъде депортиран от страната, пише БГНЕС.