Евгени Минчев разказа как е останал без дом по времето на соца.

Композиторът Васил Андреев пуснал бившия ватман под наем в таванско помещение в центъра на София. Андреев живеел в луксозно жилище в същата сграда. Домоуправителят станал подозрителен към двамата приятели и побързал да пусне донос в милицията. В писмото се казвало, че Евгени Минчев и Васил Андреев живеят в "неправомерен хомосексуален съюз". Копие от доноса бил изпратен и на майката на Минчев, който бил принуден да се изнесе. Това е и една от причините отношенията между него и родителката му да охладнеят, призна той в студиото на"Усещане за жена".

Минчев отдавна е свикнал с компроматите и клюките, които се носят за него. Сам той не се срамува нито от сексуалността си, нито от миналото си на ватман. Казва, че е разочарован от мнозина известни личности. Списъкът е дълъг и включва имена на доста български звезди от музикалната сцена и журналистическата гилдия.

Огорчен е от Мария Илиева. Направил парти в нейна чест в дома си, на което поп изпълнителката пристигнала с няколко часа закъснение. Той я приел като кралица, но по всичко личи, че скоро няма да преглътне обидата от отношението й. Променил мнението си и за Рут Колева, а черни точки пише на Кеворк Кеворкян и Сашо Диков, когото оприличи на "лелка".



Има личности, които са спечелили завинаги уважението му. Емил Димитров, Васил Андреев, Еди Казасян - хора, които му показали, че може всичко да се постигне. Демонстрирали различен начин на живот, с много стил и собствен почерк. Признава, че е купил едно от първите си хубави сака от Еди Казасян, а продуцентът на Дана Интернешънъл, с когото го свързвало топло приятелство, му подарявал вратовръзките си, пише news7.bg.

''Целият ми живот премина с чувство за хумор'', заяви Минчев, който с лекота осмива богатите и известните. Освен специалист във връзките с обществеността и представително лице на много български звезди, Евгени се увлича и по писането.

Новият му литературен експеримент е отново в сферата на художествената литература - този път вдъхновението го подтикнало да напише еротична новела. Инспириран от срещите и разговорите си със своя позната, той на един дъх написва романа си, който е кръстен на нея. "Вивиен" е четиво, подходящо за едно самолетно пътуване. Премиерата ще бъде в началото на март, а вдъхновителката на новелата по всяка вероятност ще присъства на събитието.