В откровено интервю за предаването ни ''Неудобно'' Евгени Минчев разкрива любопитни подробности за себе си и то, не къде да е, а в дома си!

''Хем пишат хубаво, хем изведнъж хвърлят кофи с помия. Кога справедливо, кога не. Не мога да разбера... никой не е дошъл да ми каже: ''ти си едно ко*еле гадно, не искам да те гледам", казва Евгени по повод писанията по негов адрес.

''Имах една интересна лятна връзка, а сега имам една друга, няма да я нарека "есенна", надявам се да е малко по-продължителна", казва Евгени, отхвърляйки предположенията, че става дума за Ники Китаеца.

*Евгени с Китаеца

"Имам човек с когото не се показвам, който е интелектуалец, който е художник, който е красавец, който е по-различен от всичко останало", допълва той.

"Не съм си правил корекции, сложих малко пудра заради вас. Опъвал съм много хора, но себе си не съм", отвръща Евгени на въпрос на репортерката ни Ива Атанасова дали е правил някакви подобрения по външния вид.

Защо е Лорд, как е стигнал до хайлайфа на Лондон и е получил лична покана от Кейт и Принц Уилям за сватбата им, защо е разочарован от Миро и какви са истинските му отношения с Китаеца - ако искате да знаете отговорите на тези въпроси, изгледайте интервюто с Евгени във видеата по-долу: