Ще съдя Патрашкова и ще сезирам всички инстанции, запени се по всички медии Люба Кулезич по повод излезлите нейни смс-и във вестник „Галерия“.

"Аз вече веднъж я осъдих, обаче сега ще й взема повече парички!"

Аз съм следена! Аз съм подслушвана, аз съм унизена. Това е фашизъм в действие! – каза патетично Любица и с един скок се нареди в списъка на репресираните. Кой има право да наднича в личния ми телефон? Кой има право да ми публикува съобщенията, размаха пръст тя.

Готова съм да си предоставя телефона да се види, че в него такива съобщения няма. Впрочем има подобни, но аз съм писала до всички партии, всички известни хора на деня, защото такава ми е професията. Имам смс-и и до депутати от ДПС, БСП, други политици и това е нещо нормално. Но точно такива като публикуваните не съм писала.

От „Галерия“ още вчера предупредиха, че съобщенията не са пращани от личния телефон на журналистката, а през сайт в интернет, който пък минава през чуждестранен оператор. Явно обаче Кулезич се почувства доста засегната от публикацията, защото веданага се посъветва с адвокатите си.

Войната между Патрашкова и Любица е не само политическа, но и на лична основа. Двете от години не могат да се дишат и си разменят „любезности“ в медиите. Патрашкова я налече „Курволезич“, заради което наскоро бе осъдена да й плати 18 хиляди лева по дело за обида.

В момента Кулезич се кани да я съди за много повече пари.