Люба Кулезич е в болница и на системи след жестокия побой, който й нанесе неизвестен мъж миналата седмица.

И докато конкурентни медии и заклети врагове застанаха зад журналистката в нейна подкрепа, внукът на Тодор Живков стигна дъното с изказването си.

„Най-накрая”, изцепи Тодор Славков в коментар под новината за побоя над Кулезич в социалната мрежа. „Нали е в „Пирогов”, не са я убили (за съжаление)“, „Сега пак ще трябва да си прави лифтинг”, „Ей, много закъсняха тия хора”, „Дано да й е за урок” и прочие черен хумор бълваше Славков, без да се усети колко много пада в очите на хората.

„Така ли е написал наистина? Жалко… Явно и той като дядо си е жесток човек”, коментира пред „Всеки ден” журналистката, пише hotarena.net. Изцепките на Малък Тошко по адрес на пребитата тв водеща, потресоха интернет потребители и хвърлиха в шок дори приятелите на Славков.

„Аз също не я харесвам, но така да злорадстваш, е ужасно”, прави му забележка негова приятелка.

*Тодор Славков

Междувременно стана ясно, че състоянието на Люба Кулезич е стабилно, макар да има проблеми с едното око заради кръвонасяданията. „Не съм добре, на системи съм“, лаконична бе Кулезич пред медиите.

Припомняме, че миналия петък, към 8 ч вечерта, журналистката е била пресрещната на входа на бизнес сграда на столичния булевард „Цар Борис III“.

Неизвестен мъж в тъмен анцуг, доста здрав, започнал да я удря с юмруци по главата. Кулезич едва успяла да се задържи на краката си, облегнала се на стената на входа, за да не се срути по стълбите. Единствено силните й писъци успели да я спасят – биячът избягал, за да не го хванат.

Полицията издирва неизвестния мъж, но засега нямат заподозрян. Самата Кулезич също казва, че не подозира никого. „Нямам представа заради кое предаване бях нападната, разглеждаме различни теми“, обяснява Люба.

Само ден след побоя тя излезе пред екрана, въпреки охлузванията, синините и хематомите по лицето си.

„Целта е била да не водя предаването, така че аз съм длъжна да направя обратното. С побоя са искали да ме унижат, но аз не се чувствам така, нищо не може да ме сплаши“, заяви гордо Кулезич.