„Не ме замеряйте с бутилки от кока-кола, след като гледате „Корупс за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха”, пошегува се Башар Рахал преди прожекцията на филма в мол „София”.

Онази вечер мина официалната премиера на новата българска екшън комедия, която тръгва по кината от петък, 17 януари.

Всъщност нашумелият от „Стъклен дом” и „Дървото на живота” актьор нямаше от какво да се притеснява, защото той най-добре се справя с ролята на елитен таен агент във филма на Станислав Дончев.

Въпреки че закъсня за червения килим, Башар беше в отлично настроение и поздрави заедно с Емил Симеонов от „Про филмс” публиката в претъпканата зала.



Като звезда на вечерта обаче се очерта Златка Димитрова, която беше и най-разговорлива. Черната Златка грееше от щастие, че е получила малка роля на мутреса в лентата, и се появи на червения килим във фамозен къс черен тоалет с пера.

Плеймейтката успя да засенчи дори красивата Диана Любенова, която играе в лентата ролята на хитра златотърсачка. Актрисата дефилираше в стилна черна рокля под ръка със съпруга си Лес Уелдън.

Сред звездните гости бяха изпълнителите на трите главни роли – Васил Мавриков с двете си деца, Китодар Тодоров и Ивелин Найденов, и на чужденеца - Филип Деланси, както и Карла Рахал, Били Хлапето и Лексус – музикантите, на които е поверен саундтракът към филма.

Сред публиката бяха забелязани още Дичо, Саня Борисова и Ники Илиев, Боряна Братоева с гаджето си, ценителят на женските прелести Христо Сираков и др.