Галин е едно от младите имена в попфолк жанра, но бързо спечели своя аудитория и вече може да се похвали с немалко верни фенове.

Без съмнение изпълнителят прави интересни музикални проекти и дава всичко от себе си, за да изгради собствен стил и хитов репертоар.

Въпреки крехкия си опит по сцените в нощните клубове и други участия, той вече е успял да се натъкне на най-различни гледки и истории. Признава, че са му отправяли и неприлични предложения, което пък било съвсем в реда на нещата.

"Получавал съм неприлични предложения, но това са някакви нормални неща. Момичетата са станали много така... На едно участие ми бяха скъсали блузата, дърпаха я, гледаха ми корема. Аз ги разбирам като цяло. Имам много интересни истории, които мога да разкажа. След години смятам да направя това, сега е рано. Както на мен, така и на другите изпълнители не се случват разни неща, но като че ли на мен доста интересни работи ми се случват" - разказва певецът в "Открит микрофон", пише Signal.bg.

И ако някои от случките са комични и забавни, то други оставят у младия изпълнител неприятно чувство, споделя той.

"Случвало ми се е наистина не просто без думи да ме оставят, ами да ми падне кръвното от това, което виждам. Всякакви неща се случват, на всичко сме се нагледали. Аз съм от две години, а представям си изпълнители като Галена, Преслава, Гергана, Джена, които са от много повече години, всичко са видели. Това е тази професия - виждаш от най-чистото, святото и хубавото, което е любовна на феновете, до това как примерно в дискотека излизат 5 човека от кабинка, които всички са мъже.... Откровен съм, защо да не ги кажа тези работи" - обяснява Галин и допълва още:

"След като някои рапъри могат да си позволят да пеят "имате ли хапченца" и т.н. Аз се кефя на Криско, но не мога да приема тези текстове, защото много малки деца са фенове. Ето братовчед ми е на 12 години и ми задава въпроса: "Кога ще направиш дует с Криско?". Наистина много харесвам Криско, но не виждам как би могла да се случи такава колаборация между нас, за какво да пеем..."