Младата музикална надежда на “Пайнер” Галин беше заснет в компанията на топ модела Диляна Попова.

Двамата бяха заедно в дискотека в Слънчев бряг. Близки до изпълнителя издават, че младият изпълнител до такава степен си паднал по красавицата, че цяла вечер не успял да свали очи от нея.

От фотоса става ясно, че Попова е видимо доволна от срещата си с певеца, а той излага на показ един от най-големите си пороци. Свидетели споделят, че изпълнителят на песента “Да владееш мъж” се напил до безсъзнание. Причината е, че чувствал адски срам да я заговори и решил да го удави с алкохол, пише kliuki.bg.

Припомняме ви, че преди няколко дни фолк певецът сподели, че подготвя ново парче. То определено няма да е фолк, а по-скоро поп и ще е много различно от тези, които българските изпълнители правят, заяви той в ефира на ТВ “Планета”. Изпълнението ще е гарнирано с африкански звуци – вокали и ще бъде готово до края на месеца.

Галин в момента не мисли за дует, но няма да откаже, ако получи предложение от някоя колежка. “С удоволствие бих записал парче с Галена, Цвети Янева или Траяна”, заключва певецът.