Задават се кървави сблъсъци между ММА бойци заради голямата уста на Азис.

В ъндърграунд средите се носи страховитият слух, че новият любовник на Златка Райкова - Георги Валентинов организира нападение над залга звездата заради публични обиди към възлюбената му, пише "Всеки ден".

С влизането й в къщата на "Биг Брадър" Азис избухна срещу Златка Райкова. Русата фурия от Пазарджик отнесе невиждана порция жълти обиди.

Певецът си позволи толкова нецензурни изказвания, че и най-големият непукист би потънал вдън земя. Василка нарече красавицата "евтин парцал" визирайки поведението й от времето, в което се водеше държанка на плевенския бабаит Куката.

"Златка плаче за психиатър и трябва да потърси помощ, ако не иска да свърши в затвора. Но рано или късно ще попадне точно там. На такива като нея мястото им е в затвора. Тя ще си умре там!", изригна Азис.



Певецът я нарече "вулгарна мутреса" и допълни, че се прави на смирена, но това не е истинското й лице.

"Свидетели сме на това как една абсолютна престъпничка, която унижаваше хората по дискотеките незаслужено и без причинно, иска да си изпере имиджа и да се превърна в бяла пеперудка! Не знам каква е целта, но ще кажа, че тази дама е ужасен и лош човек. От нея са патили десетки хора - популярни и неизвестни.Тя е личност без никаква стойност. Живее празен живот и убеден съм, финалът ще е жесток - като поведението й в близкото минало", отсече певецът.

Бесен от изказването му бил 20-годишния заралия Георги Валентинов. ММА надеждата се закани, че няма да остави без последствия всеки, който си позволи по един или друг начин да клевети, да нагруби или просто да обиди приятелката му.

Заканите на боеца стигнаха до Василка, чийто личен телохранител е Димитър Каменов също участник в ММА състезания.

Говори се, че градът вече е навил на своя страна някои от колегите си и групата е в бойна готовност, ако не дай Боже, Златкеният любовник предприеме нападение, твърди вестникът.