Жени Калканджиева ще посрещне коледните и новогодишни празници с двамата си любими мъже, след като със съпруга й Тачо решиха да дадат втори шанс на брака им.

Както е известно, преди няколко месеца шефката на модна агенция "Визаж" Жени Калканджиева изненадващо се раздели с мъжа си. През времето, в което двамата не бяха заедно обаче, те са имали възможност да преосмислят отношенията си и в крайна сметка се събраха отново.

"Правим втори опит. Имахме време да помислим за всичко, което се случи и решихме да се съберем. Големи хора сме и на мен ми е ясно, че не съм единствената жена, на която се случват подобни неща. Раздялата дори може да заздрави връзката ни", обяснява Жени.

*Зорница и Жени

ТВ водещата е категорична, че твърденията, че двамата с Тачо се събират заради сина им Жорко, не отговарят на истината, пише "Блясък", цитира blife.bg.

"Ние не сме преставали да комуникираме помежду си и решихме, че искаме да сме заедно. Не са истина обаче писанията, че той ми е падал на колене и ме е молил да го прибера", обяснява Жени.

Калканджиева споделя, че каквото се е случило в миналото, си остава там и тази страница от живота им е затворена. Тя за пореден път обяснява, че не Зорница е била причината за раздялата й с Тачо, а съвкупност от други лични неща.

В момента Жени и Тачо довършват ремонта на апартамента си, в който ще посрещнат и празниците. В началото на следващата година пък двамата ще си организират романтично рандеву до някоя екзотична дестинация.