Съпругата на Стенли ­ Людмила Сланева, се е уредила с роля в екшъна „Непобедимите 3”, чиито снимки в България приключиха през октомври.

Актрисата, известна с прякора Локо, изпълнява епизодична роля на войнствена селянка, която размахва пушка. За фон на сценката е използвана песен на Азис.

Локо е сред компактната групичка българи, които участваха в масовките на холивудската продукция.

Макар че снимките на „Непобедимите 3” протекоха почти изцяло в страната ни, Силвестър Сталоун така и не си хареса наш актьор дори и за второстепенна роля.

Екшънът с бюджет около $90 млн. вече е на етап постпродукция. В момента лентата се монтира, работи се върху саундтрака и дигитално се доизпипват някои сцени.

Световната премиера на „Непобедимите 3” е насрочена за 15 август, като на същата дата филмът ще се завърти и по българските кина.

В третата част на олд скуул екшъна Барни (Сталоун), Кристмас (Джейсън Стейтъм) и останалите корави ветерани ще се изправят срещу злодея Конрад Стоунбанкс (Мел Гибсън)

Преди години двамата с Барни са сформирали елитния екип на Непобедимите, но сега той се е превърнал в безскрупулен търговец на оръжие, чиято фикс идея е да унищожи старите си бойни другари.

За целта Стоунбанкс създава армия от млади спецове, които са по-бързи и по-грамотни технически от Барни и компания, но въпросът е дали са по-корави.