Преди време се появи информация, че родният плейбой Андрей Едрев иска да строи къща на екзотичен остров.

Истината е, че просто си е наел вила на остров Бали, където целогодишно е около 30 градуса. Намеренията му са да развива бизнес там, посрещайки гости в къщата си. Планира през лятото да бъде в България, а зимата да прекарва там.

"Чувствам като човек, който прави това, което иска. Тук съм от края на септември, началото на октомври. Миналата година прекарах шест месеца, но не само в Бали, обикалях по островите. Ако тук друго нямат, то поне острови имат", разказа той в предаването "Усещане за жена" по TV7.



Твърди, че не изпитва носталгия по България, защото "отдавна е загърбил думи, изпразнени от съдържание като родина и отечество". Смята, че има ясна представа за света и мисли, че не трябва човек да прекарва живота си на едно място. Така се лишавал от възможността да опознае всички прекрасни места на нашата планета.



"Ти можеш да бъдеш българин навсякъде. Някои неща не са обясними за мен и затова предпочитам да съм навън и от време на време да се прибирам в България като турист, за да виждам приятелите си", допълни той.