"Продължавам да съм сама и нямам мъж до себе си. Имам си достатъчно проблеми, за да ми идва някой мъж и да ми създава още повече. От една година съм сама."

Това заяви пред "България Днес" фолкпевицата Софи Маринова.

Тя призна, че се чувства изключително добре без силна половинка да себе си.

"Много съм щастлива, защото съм заобиколена от много добри приятели. Постоянно ходим по купони и изобщо не усещам да ми липсва мъжко внимание", каза още изпълнителката на "Стари рани".

Фолкпевицата вече около година е сама и си няма приятел. След раздялата си с Дачо, с когото бяха дълго време заедно, изпълнителката опита да започне сериозни отношения с няколко човека, но така и не се получаваше.

"Аз съм като всеки жив човек. Много обичам да флиртувам и в момента това постоянно ми се случва. Прави ме още по-щастлива, защото виждам, че мъжете ме харесват. Още обаче не съм намерила подходящия, щом не съм го представила публично. Искам да се влюбя! Често си мисля, че ако си търся по-настоятелно мъж, много е вероятно да си намеря. Но явно още не искам и се радвам на свободата си. Имам работа, с колегите много се забавляваме. И в момента не ми е фиксидея да имам мъж до себе си. Да е постоянно вкъщи и да ме разпитва къде ходя и какво правя", обясни Софка.

Тя призна, че веднага ще й проличи, ако има мъж до себе си за постоянно - става още по-усмихната и лицето й буквално започва да сияе. И се описа с народната поговорка, че шило в торба не стои.

През последните месеци певицата беше свързвана с няколко човека, като дори й приписваха приготовления за сватби. Преди няколко месец Софи Маринова беше загаджена с общински съветник от Бяла Слатина.

"Това са пълни глупости. Не знам кой ги измисля тези неща - дори аз не бих се сетила да спретна такава клюка. Но мога категорично да кажа, че не съм имала връзка с този и някой си измисля много сериозно", коментира ромската изпълнителка.

Впоследствие беше пратена в леглото на богат пернишки бизнесмен, но отново авантюрата се оказа нереална.

"Лъжа е, няма такова нещо. Те звънят и приятели да ме питат. Нали знаете, че ако си хвана гадже, веднага ще се разбере. Гледам си Лоренцо и това е. Е, ако дойде любовта, тогава вече ще му мислим за сватби", допълни Маринова.

Най-прясната спекулация по неин адрес беше, че се сваля с 19-годишния син на Тони Стораро - Фики. Причина за слуховете по техен адрес стана снимка, на която са двамата и се забавляват.

"Няма такова нещо. От много години сме приятели със семейството на Тони Стораро, но все пак Фикрет е много малък. Аз имам нужда от сериозен мъж", отрече за пореден път Софка.

Фолкпевицата разказа, че когато е сама, има повече време да мисли за кариерата и семейството си.

Самотата се отрази положително на професионалното й развитие и през тази година тя успя да издаде дългоочакван албум. Тя за пореден път заяви, че ако една жена иска мъж, който да я обича, трябва да си го роди, визирайки сина си Лоренцо.

Поотрасналият малчуган вече последва майка си по музикалния път и може да се похвали с по-сериозно участие в музикален проект. Двамата записаха парчето "Промяна в плана", което е един от най-големите хитове в попфолка.

Накрая Софка призна, че намирането на мъж не е най-важното нещо в живота й, след като има толкова много приятели и може да се забавлява с тях. Въпреки двата неуспешни опита за брак тя не е изгубила вяра, че ще намери правилния човек.