Верен на себе си и на стила си, като всяка година Веселин Маринов ще дари почитателите си с грандиозен концерт в Зала 1 на НДК. Тази година събитието е насрочено за 3-ти декември.

На въпрос дали тази зала не му е отесняла като на Лили Иванова, изпълнителят обясни, че планира концерт в „Арена Армеец" след 1-2 години, когато дойде „юбилеен момент" в творчеството му, пише ''България Днес''.

„Тогава ще правя само шлагери и ще пея само популярни песни. Сега, когато представям новите си мелодии, някакси в тази зала не ми звучи добре", обясни Веселин Маринов пред Нова телевизия.

''Лили Иванова е Лили Иванова, тя не е в нашите класации на всички останали. Тя може да си позволи всичко в нашия жанр'', похвали примата Веселин Маринов.

Изпълнителят не скри, че му се случва да забравя текстовете на песните си, докато е на сцена. Той си припомни представяне на чисто нова песен в Троян, когато забравил текста и куриозно казал на публиката „хайде всички", но хората никога не били чували текста и така и не запели.

''С Цветан Цветанов тичаме почти всякога, когато той има възможност. Защото той е много ангажиран и постоянно пътува. Затова тичаме обикновено заедно събота и неделя'', коментира Маринов познанството си с бившият вътрешен министър.