Палавата телевизионерка Радост Драганова се е пуснала на лов за нов мъж.

Водещата на "Огледала" предизвика суматоха в центъра на София и стълпотворение на яки мъжаги около себе си, пише "България Днес".

Радост, облечена само с тънка рокля въпреки студеното време и летни обувчици, се затрудни с паркирането на оживено столично кръстовище. На помощ на кръшната Драганова веднага се притекоха двама мъже, които с радост й помогнаха.

Водещата дълго се опитваше да намести огромния си мерцедес под погледите на ухажорите. Радост определено се радваше на мъжкото внимание и се отблагодари на мъжагите с щедри усмивки и сладки приказки.

Откакто продуцентът Ники Николов я заряза, не се е чуло покрай Драганова да има нов мъж. Тя определено събуди страха на мъжкото съсловие, след като стана ясно, че първият й мъж Явор Златанов е болезнено ревнив.

Докато бяха заедно, бизнесменът прати детективи по следите й и я хвана на калъп именно с Ники Николов.

Срещу Драганова скочи и свекърът й Илия Златански. Той публично обяви, че снаха му е взимала рушвети в качеството си на юрисконсулт на Столичната община. Освен това Радост се държала като звезда и изобщо не общувала със семейството на съпруга си. Драганова така и не коментира обвиненията на свекъра си.

Радост твърдеше, че е срещнала мъжа на живота си в лицето на продуцента Николов, но той я изгони и се залюби с младата манекенка Кристина Несторова.

"Нашата връзка с Радост беше приключила, когато нещата с Криси започнаха", обясни Николов. Оттогава Драганова почти не се появява на публични събития. Казва само, че в момента се чувства щастлива, далеч от скандалите.

Снимки: Владимир Стоянов и Николай Минчев, България Днес