Слави Трифонов може все още да е магнит за жените, но някои от щастливките, получили виза за леглото му, се връщат от там не докрай задоволени.

Такъв бил случаят и на певицата и фитнес икона Ани Георгиева, известна повече като Анн Джи. Публична тайна е, че в продължение на няколко години тя е била любовница на шоумена с прякор Дългия.

Дали прозвището на тв водещия е пряко свързано с размера на интимния му инструмент, Анн Джи успяла да се убеди, когато Трифонов я присламчил към екипа си в предаването си, предшествало вечерното му шоу - „Хъшове".

„В началото въобще не го харесвах като мъж. Но след като започнах работа в предаването му, осъзнах колко интелигентен, ерудиран и привлекателен човек е. Лично се убедих, че Слави може да бъде романтичен и чувствителен и че суровият му вид е само една черупка, под която се крие съвършено различен мъж. Постепенно започнах да го харесвам, а и той мен", споделя Анн Джи пред свои приятелки, цитирана от senzacia.net

Както и сега, и тогава Трифонов не обичал да разгласява с кого си ляга. Затова инструктирал певицата да си трае, че вечер замръква в дома му. Сексуалните им отношения били сведени само до знанието на няколко от най-близките хора в екипа. Но и те получили нареждане от шефа си да мълчат пред останалите, за да не се разваля работният климат.

„Да, не искахме да се знае за нашите отношения, защото и двамата смятахме, че ще тръгнат клюки и интриги. Слави пък много се пазеше истината за връзката ни да не стигне до медиите. Той имаше параноя от това. Разбирам го - целият му живот е на показ, нормално е да си остави нещо строго лично, до което да не се докосва никой. Но той стигаше до мания в мерките си за дискретност", разкрила още спортната дива, която наскоро взе злато за „Фитнес модел" в първенство по фитнес и бодибилдинг на планетата на Световната Фитнес Федерация WFF.

Титлата „Любовница на Дългия" обаче не само че не била лека за носене, но и не ощастливявала стройната брюнетка напълно. Освен че й се налагало да се крие като партизанин, когато се виждала с учиндолеца, той не се оказал от природно надарените българи. Всеки път, когато приятелките й нахалствали за подробности от
Суровият му вид е черупка, под която се крие съвършено различен мъж, казва за Дългия Анн Джи.

„Не е голямата работа, даже му е малък", обяснявала креватните си приключения певицата. Даже шокирала приятелките си и с пикантната информация, че Трифонов е обрязан. Оказало се, че той си клъцнал члена, докато бил войник.

Интимната връзка между фитнес модела и Слави Трифонов започнала да буксува, когато помежду им се появили и първите професионални разногласия. При шоумена Анн Джи записала първото си парче „Джая", но когато чула, че гаджето й я гласи за фолкпевица, тя пресметнала, че е най-добре да си търси късмета извън „Хъшове".

„Много спорехме на тема музика. Той искаше да стана чалгаджийка, защото след 5 години цяла България щяла да слуша тази музика. Оказа се прав. Но аз избрах да продължа със солова кариера. Благодарих му за всичко, на което ме беше научил - за живота, за бизнеса, за хората, той ми беше като житейския университет", споделила още Анн Джи.

Трифонов доста се озлобил срещу нея и забранил на всички в екипа си да й вдигат телефона.