Райна признава, че времето за почивка никога не й е достатъчно. Въпреки това, за нея отминалото лято е било весело и наситено с приятни изживявания.

"Ако имам свободно време или ще отида в залата да потанцувам, или ще отида в планината, защото обожавам да ходя пеша. Мен специално такива неща ме зареждат много - неща, които изморяват другите. А за почивка винаги съм предпочитала дестинациите извън България, тъй като за едно популярно лице е много трудно да си почине в нашата страна. Затова през февруари или март пак мисля да си организирам някакво по-далечно пътешествие по света" - разказва изпълнителката пред "Автограф", пише signal.bg.

Фолк звездата споделя, че в момента е в творчески подем и има силен стимул да записва песни и да снима видеоклипове.

"Не знам откъде дойде целият този прилив на енергия, но трябва да се възползвам, докато го имам, защото при мен не се появява много често. Вече съм опознала себе си и знам, че когато имам такъв импулс, трябва да реагирам на момента, защото обикновено тогава стават най-хубавите неща" - подчертава тя.

Райна разкрива истината за приписваните й от жълтите медии връзки с цветнокожия танцьор Майкъл Фонтс и героя от VIP Brother - Пламен. За отношенията си с тях певицата обяснява:

"С Майкъл не сме имали нищо повече от танци и флирт. Не сме стигали до интимност и причината за това е, че аз не вярвам в любовта от разстояние. А той не живее в България. Ние не сме имали кой знае какъв контакт, че да мислим за нещо по-сериозно. На този етап не съм почувствала потребност да се обвързвам с мъж, който малко познавам. Това е голям риск, а вече не съм малка и доста по-разумно разсъждавам и обмислям нещата".

За Пламен пък  казва, че не го познава и се чуди защо я свързват с него. "Това е адски смешно, защото в рамките на 24 часа прочитам няколко различни публикации и всичките са с различни мъже. Вярно е, че имам голямо сърце, но все пак нямам място за толкова много" - шегува се Райна.