Антонио Бандерас от три дена отново е у нас. Визитата му е свързана с продължаващата работа  по екшъна „Непобедимите 3”.

Антонио е пристигнал на летището, като е помолил за появата му да не бъдат информирани медиите. Латинокрасавецът е настанен в грандхотел „София”.

За спокойствието на актьора от „Десперадо” бди гардът, който охраняваше преди това Джет Ли, разказа пред репортер на „Монитор” Веселин Любенов - популярният столичен ловец на звезди.

„Преследвахме го от летището. Но той беше доста кисел, явно уморен след полета и отказа да ни даде автографи. Гонката продължи до хотела, къде той се скри”, обясни Веско. На втория ден от „операцията” той и приятелите му все пак успели да измолят от Зоро да драсне няколко завъртулки върху два бели листа.

„Ей, не ми стига, че съм изморен от екшън сцените, а и вие допълнително ме натоварване”, измърморил Бандерас и се скрил във фоайето. Момчетата обаче  са решени, че ще чакат испанеца, докато не се смили и за снимка с тях.

Веско разбрал, че звездата е посветил повече от свободното си време на занимания във фитнес центъра. Ако не помпал мускули, учел сценария за следващия ден. Имал буквално спартански режим. 

Междувременно Тери Крюс, един от екипа на „Непобедимите 3” разказа  в шоуто на Джей Лено за тежък инцидент, който претърпял колегата му Джейсън Стейтъм, докато снимали във Варна.

Звездата от „Транспортер” паднал в Черно море, шофирайки камион.

„Правехме каскада и Джейсън караше камиона, а ние останалите  трябваше да сме вътре в машината. Но се заговорихме и той го подкара сам. Пробва да спре. Но не стана. Преобърна се във водата заедно с камиона”, разказва за инцидента Крюс.