Минути след влизането си в Къщата на VIP Brother световноизвестната звезда Парис Хилтън направи изненада на Съквартирантите.

Те бяха поканени на специално парти в градината, където наследницата демонстрира DJ таланта си и им организира незабравим купон. За да й се отблагодарят, всички Съквартиранти се събраха и изпяха една от най-хубавите български песни - „Хубава си моя горо”.

Още от първия си ден в Къщата Мишо Шамара започна да изнася проповеди за своите политически пристрастия. Рапърът не пропусна да спомене мнението си и по други социални въпроси, като ромското малцинство и с това окончателно разбуни духовете в Къщата.

През първата сутрин от общия живот на участниците в шоуто топмоделът Мариан Кюрпанов разкри тайната на аполоновото си тяло. Оказа се, че красавецът поддържа фигурата си чрез йога упражнения, които сподели с част от Съквартирантите в двора.

Докато една част от виповете разучаваха сложни йога техники, други заложиха на класически фитнес. Фолк дивата Лияна и социоложката Мира Радева успяха да се преборят с предразсъдъците помежду си, споделяйки темата за родителството.

Този разговор се оказа само повод за по-сериозни откровения на Лияна за бащата на детето й, с когото съвсем скоро се е разделила.