След три успешни сезона токшоуто „Споделено с...” излиза по майчинство заедно с последната си водеща Кали.

През октомври в късния следобед на TV7 се завръща мастодонтът „Искрено и лично” начело със създателката си Миглена Ангелова, научи „Монитор”.

Българската Опра Уинфри вече тества декорите за рестарта на предаването, което до преди пет години бе третото любимо нещо за родната домакиня след турските сериали и кафето с приятелка.

Покривайки широк диапазон от теми, в двата полюса на които са уличните кучета и офис адаптацията след майчинство, Ангелова ще продължи да решава юридически казуси в „Съдът влиза”.

Част от съботния „Терминал 7” ще остане и „Открий себе си”, чиято концепция напористата русенка разработва след решаване на пророчески психотест в Русия.

Продуцент на „Искрено и лично” ще бъде !No Frame Media, които готвят мащабна инвазия в ефира на TV7 през новия сезон.

До края на месеца екипът на Вили Сечкова ще събере на екран ментор и ученик – Иван Гарелов и Елена Йончева, в обзорно политическо предаване.

В аналога на „Панорама” разследващата журналистка ще прави това, в което е най-добра – ще снима репортажи и документални филми от най-размирните точки в света. В началото на октомври с токшоу ще напомни за себе си и бившата депутатка Юлиана Дончева.

Още идния понеделник в 10 ч зрителите ще пият кафето си заедно с Гергана Стоянова и „Усещане за жена”.

В рамките на 150 минути звездата на дублажа ще жонглира с полезни съвети за вталяване, гурме, домашен интериор и разкрасяване със свита помощници.

Двама от тях вече са ясни. Двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева поема рубриката „Пред огледалото”, в която ще разкрива тайните на добрата фигура и здравословния хранителен режим.

Гъвкавата блондинка вече има опит пред камера като лице на „Така го правят жените” по bbt. 

Стартът на „Усещане за жена” ще бъде гарниран с присъствието на шеф Борис Петров, който респектира аудиторията със знания и възпитателен сарказъм в Lord of the Chefs по bTV.

“Нашата професия е като лекарската или адвокатската – ежедневно абсорбираш невероятен обем информация и се усъвършенстваш. Но ако лекарят се грижи за човек при свършен факт, то готвачът може да го разболее, ако не е достатъчно компетентен”, казва Петров, който пролива пот в кухнята на елитни ресторанти по света и у нас вече три десетилетия.

Изисканите му блюда са галили небцето на шейха на Кувейт, генералния секретар на НАТО Манфред Вьорнер и администрацията на Роналд Рейгън. Фенките на Лео Бианки не бива да страдат.

Докато за италианеца е по-важно да балансира между хип-хопа и създаването на съвършения блат за пица, то наследникът му в кухнята на TV7 е артист, чиито прибори раждат музика.

В момента талантът на Петров е в центъра на ресторант в Слънчев бряг, който бе избран за най-добрия по Черноморието от норвежката Oslo TV, датската TV2 и Channel 4 във Великобритания. „Редовните ми клиенти не поглеждат менюто, а казват „Каквото дадеш”, разказва Петров.

„Ако вибрират на парти вълна, предлагам пикантна супа, плато скариди, силни сосове с ядки, а за финал  десерт с яко шоколад и отиват да танцуват!” На лежерно настроените забърквам релаксиращ микс от риба с лек сос, сметанов крем с алое вера и маскарпоне и ги пращам да си лягат.”