Бар на къмпинг "Арапя" бил потрошен след концерт на Светльо & The legends там.

"След концерта се оказа, че подът на бара е съсипан. На следващия ден като минахме оттам ковяха дъските", каза фронтменът Светльо Витков. Участието на Светльо и музикантите му в Арапя било извънредно. Вместо тях на сцената на бара трябва да пее Виктория Терзийска от някогашното "Мастило", но нещо се объркало и участието й пропаднало. От този момент Витков бил кръстен Вики От-мъстило и така го наричали къмпингарите до края на морската му почивка.

"Ние свирихме на празника на Несебър и на следващия ден отидохме в Арапя. Това ми беше и цялото море за годината - три дена. Всичко беше толкова импровизирано, че дори нямаше къде да спим и нощувахме кой където свари. Концертът обаче стана велик. Въпреки че нямаше никаква реклама, само с няколко поста във "Фейсбук" три часа преди да излезем на сцена, събрахме над 200 души. И всички присъстващи казаха, че не помнят толкова яко парти. Доказват го и счупените от скачане и танци дъски на пода на бара", каза Витков.

Той сподели още, че на следващия ден не са оставили почиващите край морето да спят следобеда. "Сутринта като станахме започнахме с кафе, после минахме на бира и към 11 часа се подкарахме с ракийка, акордеон и тромпет. Пяхме и свирихме до 4 следобед и никой на "Арапя" не успя да мигне от нас", разказа Светльо Витков.

Той обеща, че ще пренесе морската атмосфера и на концерта в "Маймунарника" в Борисовата градина в София утре. "Ще направим олдскул парти. Билети се продават само на входа, а ако някой иска да се катери по дърветата и да виси по клоновете няма да му пречим. Ще свирим доста дълго и песни на "Хиподил", и на Светльо & The legends, а имаме и два нови кавъра на известни български изпълнители на възраст между 50 и 100 години", съобщи Светльо Хиподилски.