Антонио Бандерас разкри, че съпругата му Мелани Грифит купувала всичките му дрехи.

53-годишният холивудски актьор не е почитател на шопинга и разчита на съпругата си да поддържа гардероба му.

"Мелани ми купува почти всичко. Тя има добър вкус и ме познава добре. Аз купувам само единични неща, ризи, ежедневни дрехи", сподели актьорът.

Бандерас, който е женен за Грифит от 17 години, признава, че е имал някои модни катастрофи през годините. Първата му поява на церемонията по раздаване на наградите Оскар не била блестяща, защото носел нови обувки, които му стискали.

"Трябваше да връча награда на Шарън Стоун, бях облечен в смокинг. Но направих грешката да обуя чисто нови обувки. Обърках номера и те бяха доста тесни. Казаха ми да ги сваля, но аз ги запазих. Излязох и връчих наградата, но през цялото време мислех за краката си. Беше болезнено", спомня си Антонио в интервю за списание S Moda.

Той смята, че стилът му на обличане е бил най-лош през 80-те години на миналия век и се срамува, когато гледа свои снимки от това десетилетие.

"Срамувам се да гледам мои снимки от 80-те с червени обувки, бели панталони и прозрачна риза. Някога си мислех, че това е страхотно", сподели Бандерас, пише БГНЕС.