Отчаяната съпруга Вихра вече се е насочила към ново амплоа. Тя ще печели пари от мъката и съдбата си.

След като водещата бе изоставена от мъжа си – Иван Христов и това се случи пред очите на цяла България, Вихра взе решение да стане психолог, пише skandalno.net. Тя от собствен опит щяла да дава съвети на изоставени жени, да ги учи как да продължат живота си и как да се отнасят към съпрузите, които са избягали и към децата, който са им оставили.

Вихра е сигурна, че ще има клиентела и че ще й се доверят много дами, защото те и сега й пишат на личната поща и й искат съвети как да се справят с мъката и унижението и как да продължат напред. Доверяват й различни истории за изневяра, за предателство, за удари в гърба, за психологически и физически тормоз.

Бившата водеща на “Споделете с…” ще продължава да е водеща, но не от телевизионния екран, а в специален кабинет. Жените няма да разказват историите си пред цяла България, а само на нея.   Тя гарантира, че ще дава най-правилните съвети и ще успее да върне самочувствието на всяка жена, която е изоставена заради друга.

''Минала съм по този път, направих много грешки, не искам другите да ги повтарят. Направила съм и много открития как да се справиш със ситуацията, как да съумееш да останеш силен и смятам, че ще помогна на много хора'', твърди изоставената експоловинка на Иван Христов.