Майката на Леонардо Ди Каприо го напъвала за внуци, разкриват американски медии.

Според запознати Ирмелин отчаяно вече искала да става баба и непрекъснато подканвала сина си да се жени и да прави децa, пише bliasak.bg.

В момента 38-годишният актьор се среща с поредната моделка в списъка си - Тони Гарн, която е едва на 21 години и надали мисли за толкова сериозни неща.

"Лео е влюбен и загубен. Той вярва, че ще се ожени за Тони и че децата им ще са повече от красиви и перфектни", разкрива близък на актьора.

"Въпреки това не е особено сигурен за голямата крачка, защото не иска да загуби състоянието си, ако евентуално се стигне до развод", допълва още близкият.

"Майка му Ирмелин много държеше Лео да се ожени за Жизел, но сега не й пука каква ще е снаха й, просто защото вече иска внуци, които да глези", искрен е близкият на Лео.

Припомняме, че Леонардо Ди Каприо е всеизвестен с това, че вече се е срещал с не една и две манекенки, които в момента са щастливо задомени и с деца. Сега Лео се радва на вече няколко месечна връзка с немската моделка Тони Гарн, с която се запознаха на фестивала в Кан.