Качествата на Николета Божинова като майка са сред най-обсъжданите теми в онлайн пространството.

Докато феновете на плеймейтката изпадат в умиление от непрестанните фотоси, които госпожа Божинова публикува на себе си и на дъщеря си, то голяма част от потребителите са на мнение, че Николета използва детето си, за да подхранва собственото си его. И не на последно място, за да натрива носовете на зложелателите, в това число и на бившата на мъжа си – Алисия, пише kliuki.net.

Последната изцепка на плеймейтката обаче настрои доста от хората срещу нея. Съпругата на Валери Божинов снима едногодишната им дъщеричка седнала в популярния нощен бар на приятеля на двойката Петко Димитров. На кадъра Никол е седнала на едно от сепаретата в заведението и разглежда менюто. Или поне се опитва.

Точно това възмути форумци. “Именно там е мястото на едно дете на годинка, в бара! Как може такова нещо!”, възмущават се феновете. Факт е, че случката се разиграва посред бял ден. И Николета не е завела Никол в бара през нощта, когато в него се пие и пуши.

И в крайна сметка не е чак толкова скандално, защитават любимката си онлайн потребителите. А вие как мислите? Има ли място едногодишно дете в бар, било то и през деня?