Сладката поп – фолк певица Райна най – накрая реши да разкрие истината за личния си живот и с горещи думи обрисува интимните отношения със своя последен партньор.

В личния си „Фейсбук” профил тя разкри част от истините, с което втрещи окончателно многобройните си почитатели.

„Живях с един кръгъл глупак, който ме напусна заради една отвратителна, грозна и дебела лъжкиня. Пропилях най – хубавите години от своя живот, за да бъда вярна на това чучело, което не е способно да оцени нещата, които направих за него … Но животът все пак е хубави, все пак е чудесен и аз ще вървя напред, пък да става каквото ще”, проплака Райна.

Според собствените ѝ признания, в последните няколко години тя е разчитала на тайнствен мъж, чиято анонимност пожела да запази и сега. Въпреки че се обичали истински, той бил невероятно лековерен и вярвал на всяка глупост, която чуе, пишат от skandalno.net

Една жена решава да ги раздели и наговаря купища опашати лъжи, според които Райна върти любовна връзка със стар богаташ.

Последствията са неописуеми. Кандидат младоженекът буквално полудял от ревност и си събрал багажа, без дори да даде възможност на Райна да се защити.

А сплетницата само това и чакала, за да се присламчи на свой ред към лековерника и да го закара в собственото си легло.

„И сега каква стана тя – глупакът си остава глупак. Напусна ме, за да отиде при нея, а сега тя му изневерява с когото и където завари. Дано да е щастлив, аз отдавна съм го преживяла”, заключи Райна.