Truth Hurts е още една дама диджей, която ще излезе на сцената на Bedroom Beach това лято след британката Sam Divine.

Заедно с нея в клуба на 14 август пристига като поддържащ диджей и Prince Halim. Шоуто й ще подгреят нашите Bobo MC и диджей FED.

Truth Hurts не притежава англосаксонската ледена красота на Sam Divine, а огнения темперамент и кипящата енергия на африканска кралица, родена в щата Мисури, САЩ. Страстният сексапилен соуфул глас на Truth Hurts е с вокален диапазон, който й позволява да пее в най-различни стилове: от поп, фънк, R&B до Neo-Soul. Тя е изключително талантлив композитор и звукозаписен артист. Създава парчета за Mandy Moore, Shaunice и Mario Winans.

DJ Prince Halim е роден в Сейнт Лусия, а по-късно мигрира във Виена. Като тийнейджър той е пътувал  между Сейнт Лусия, Африка и  САЩ. През годините различни стилове са оформили музикалния му усет – реге, хип-хоп… С придобити умения и вроден талант DJ Prince Halim става поддържащ диджей на изпълнители като ADIDAS, PITBULL, 112, Mario Winans, 2 FACE, MR. VEGAS и Truth Hurts. С уникалните си умения зад пулта, той никога не работи с предварително подготвен плейлист, а винаги търси точна песен и точния момент за публиката пред себе си, с което се е превърнал в един от любимите диджей както във Виена, така и по света.