Жена диджей? И още как. Че и добра на всичкото отгоре.

Само за няколко години Sam Divine пробива на международната сцена и бързо се превръща в една от най-забележителните дами в денс музиката. Именно тя ще пуска енергичните си сетове на 27 юли на Bedroom Beach. От българска страна подгряващ диджей ще бъде Dimo.

Sam Divine тръгва от баровете в Бристол, родния град на пиратския капитан Дългия Джон Силвър от “Островът на съкровищата”, за да стигне до прочутия курорт Ибиса. Родената в Югозападна Англия изпълнителка обаче не страда от грандомания: "Аз не искам да бъда суперзвезда. Просто искам да съм сред най-големите в индустрията”.

Мнозина смятат, че го е постигнала. Вече четири години тя успешно се справя зад пулта и прави своя собствена музика.

„Това е най-хубавата част от моята работа – прекарвам часове в самолета, пътувайки от едно участие към друго и тогава се раждат най-добрите ми идеи, които пресъздавам в студиото. Мисля, че е важно като DJ да бъда постоянно вдъхновена, затова и слушам всякакви жанрове, независимо дали става дума за танцувална музика, или не!"

Припомняме ви, че след британската диджейка купонът на родната Ибиса продължава с пълна пара. Сред чуждите изпълнители, които ще пускат електронна музика на Bedroom Beach са: италианският тим Supernova (03.08) и унгарците Crazibiza (10.08). За черните партита пък, които са всяка сряда специално пристигат - световноизвестните рапъри от Blackstreet, чието участие е на 31 юли и световната R’n’B звезда Truth Hurts, който ще излезе на сцената на 14 август.