Актьорът Владимир Карамазов имаше невероятния шанс да се порадва отблизо на своята колежка Ким Катрал в лондонския театър Old Vic.

Там Саманта от „Сексът и градът” прави фурор с пиесата на Тенеси Уилямс „Сладката птица на младостта”.

За срещата си с една от любимите си актриси Карамазов разказа преди вечер.

„Много искам един ден да се запознаем и да си поговорим наистина като колеги. А не само да я гледам като публика. От това, което виждам по интервюта и филми, тя е много точна, спазва правилата и е много пряма в отношенията си с хората. А на театрална сцена от дълго време бях чувал, че прави чудеса. Наистина е добра”, разказа актьорът.

От доста време Карамазов искал да отиде в Лондон. За него британската столица е мястото, в което театралното изкуство е белязало своите най-високи постижения. След внимателно проучване той се спрял на театър Old Vic. На избора му повлияло и участието на Ким Катрал в „Сладката птица на младостта”.

Карамазов посетил Лондон в компанията на брат си Иван. Двамата отседнали в елитния квартал Гринич Вилидж.

Владо завел роднината си на посещение и в Кралската астрономическа обсерватория. През нейната сграда преминава прословутият нулев меридиан, който разделя Земята на западно и източно полукълбо.

От есента Карамазов с пълна пара се захваща с втория сезон на хитовата сага по TV7 “Дървото на живота”. В момента той все още пази в тайна какви неща ще се изсипят на главата на неговия герой Панто Вълчев. Задоволява се само да казва, че той ще претърпи кардинални промени.