Актьорът Владимир Карамазов използва първите по-топли дни, за да яхне любимия си „мотоциклет“ „Кавазаки“.

Актьорът успя да направи няколко гонки на писта в околностите на София.

Звездата на Народния театър се похвали пред приятели във „Фейсбук“, като качи няколко кадъра от рокерските си подвизи.

На тях се вижда, че Карамазов спазва желязно правилото - отпускай душата на металния звяр там, където няма да нараниш други хора и самия себе си.

Под една от снимките секссимволът телеграфно е споменал, че единият от протекторите на пистовите му ботуши е паднал жертва на лудото каране.

Заедно с т.нар. слайдер е отишла и част от ботуша. Това обаче не притесни приятелите на актьора от сериала на TV7 „Дървото на живота“, които коментираха с възхита снимките.

Те обаче направиха лека забележка на Владо, че на нито една от тях не е със свалена каска.

Моторите са едно от хобитата на Карамазов. В интервюта той разказва, че металните коне са неговата гордост, пише в. "Монитор".

Актьорът притежава няколко, но предпочита кавазакито. Докато траела зимата, Владо всеки ден посещавал любимците си в гаража. Припалвал ги за малко, сядал отгоре и си представял, че лети към поредната рокерска среща.

Карамазов признава, че докато карал автомобил, не понасял мотористите. Но след като преди около три години се качил на мотоциклет, разбрал, че всъщност душата му е искала само и единствено това цял живот.