Една от най-успешните R&B банди Blackstreet ще излезе на сцената на Bedroom Beach в Слънчев бряг довечера, 31 юли.

Групата пристига в следния състав: Марк Мидълтън, Ерик Уилямс и Джереми Ханан. Партито стартира след полунощ, като заедно с тях ще се изявят и родните музикални надежди Bobo & Mey. Зад пулта ще бъдат двама от най-добрите български диджеи - BIG D и FED.

Още с първия си едноименен албум момчетата от американската R&B група Blackstreet достигат платинен статут благодарение на огромния успех на парчето "No Diggity" с участието на Dr. Dre. Триумфът на песента "No Diggity" го изпраща директно в Rolling Stone and MTV: 100 Greatest Pop Songs. От своя страна, групата заема 214-то място в Top 500 на поп артистите на последните 25 години.

Междувременно стана известно, че R&B звездите Марк Мидълтън и Джереми Хана от Blackstreet са най-новите членове на Национално движение „България си ти!“.  Рап изпълнителите от американската група подкрепят работата на Движението и са готови да участват в бъдещи съвместни инициативи. Те са известни с интереса си към благотворителни каузи.

Това е второто посещение  на Blackstreet в България и първото им на родното Черноморие. И тримата  разкриват, че са очаровани от нашата страна, като особено впечатлени са останали от старите градове –  Созопол и Несебър. Американците дори споделят идеята да си купят имот за резиденция около морето, където да отдъхват през летния сезон.

Любопитна подробност е, че Blackstreet не са единствената банда, приятно впечатлена от родната ни страна. Хип хоп титаните Wu Tang Clan, които само преди броени дни разтърсиха морския бряг с впечатляващо шоу, продължават да щурмуват из Черноморието. Момчетата удължиха визитата в страната ни и ще бъдат част от горещата вечер в Bedroom Bеach, Слънчев бряг. Легендите на хип хопа обещават не само да бъдат сред ВИП посетителите на партито, но и да забият няколко от най-силните си парчета!